Całość to 344 kcal, B 14,9g T 4,8g W 62,2g
PRZEPIS:
- 50 g białka
- 60g kefir Robico
- 110 g woda gazowana
- 77 g kiwi
- 77 g jagody
- 50 g mąka owsiana bezglutenowa - u mnie pięć przemian
- 10 g skrobia ziemniaczana
W/w składniki oprócz owoców zmiksuj blenderem, smaż na patelni bez tłuszczu, dwa razy dłużej niż standardowy naleśnik i na małym gazie.
Jagody zagotuj dodaj listki tymianku, opcjonalnie erytrytol.
Naleśniki polej gorącym sosem, dodaj kawałki kiwi i gotowe!
Smacznego!
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz
Cześć! Dziękuję, za komentarz. Bardzo mi miło, że tutaj zaglądasz.
Pamiętaj, że pozostawiając komentarz wyrażasz zgodę na jego publikację na tej stronie, jak i twojego nicku- użytkownicy z kontem google.