Zupa z pieczonej dyni Hokkaido!
Jedna z najlepszych rozgrzewających zup na jesień. Bardzo gładka, sycąca i gęsta. Bardziej to krem -zupa. Przygotowuje ją z pieczonej dyni obficie polanej oliwą z oliwek. Zamiast grzanek czy makaronu podałam ją z białą fasolką gotowaną na parze. Podsmażaną razem z szynką wędzoną na surowo. Całość smakuje rewelacyjnie.
Polecam na niejeden jesienny obiad!
Życzę smacznego!
SKŁADNIKI NA ZUPĘ Z DYNI:
Zapraszam Was na mojego Facebooka - smykwkuchni, do komentowania, lajkowania do bycia ze mną na bieżąco!
Jeśli chcesz poznać mnie bliżej to zaglądaj na Instagrama tam jestem codziennie, będzie mi miło jeśli polubisz mój profil.
Pięknego dnia!!!
Wygląda smacznie! :)
OdpowiedzUsuńWyglada bardzo smakowicie :)
OdpowiedzUsuń