września 24, 2016

Zupa z pieczonej dyni Hokkaido. Rozgrzewająca zupa na jesień.


Zupa z pieczonej dyni Hokkaido!


Jedna z najlepszych rozgrzewających zup na jesień. Bardzo gładka, sycąca i gęsta. Bardziej to krem -zupa. Przygotowuje ją z pieczonej dyni obficie polanej oliwą z oliwek. Zamiast grzanek czy makaronu podałam ją z białą fasolką gotowaną na parze. Podsmażaną razem z szynką wędzoną na surowo. Całość smakuje rewelacyjnie.
Polecam na niejeden jesienny obiad!

Życzę smacznego!




SKŁADNIKI NA ZUPĘ Z DYNI:




Zapraszam Was na mojego Facebooka - smykwkuchni, do komentowania, lajkowania do bycia ze mną na bieżąco!

Jeśli chcesz poznać mnie bliżej to zaglądaj na Instagrama tam jestem codziennie, będzie mi miło jeśli polubisz mój profil.

Pięknego dnia!!!




2 komentarze:

Cześć! Dziękuję, za komentarz. Bardzo mi miło, że tutaj zaglądasz.
Pamiętaj, że pozostawiając komentarz wyrażasz zgodę na jego publikację na tej stronie, jak i twojego nicku- użytkownicy z kontem google.

Copyright © 2017 SMYKWKUCHNI