Przepyszny i cudowny chleb z gara żeliwnego, łatwy do zrobienia. Polecam początkującym piekarzom domowym ;-).
Chleb ma piękną strukturę miąższu, jest lekki i ma cudowny smak, dzięki długiego nocnemu procesowi fermentacji ciasta.
To kolejny mój przepis na chleb, który już nawet sama nie wiem.
Przepis znajdziesz w moim ostatnim ebooku
NA DOBRY POCZĄTEK, KROMKA CIEPŁEGO CHLEBA!
To mój trzeci e-book o domowym pieczywie, jest w super cenie 15zł, jeśli marzysz o domowym chlebie, jak kiedyś to ten ebook jest dla Ciebie, jak i dwa pozostałe!
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz
Cześć! Dziękuję, za komentarz. Bardzo mi miło, że tutaj zaglądasz.
Pamiętaj, że pozostawiając komentarz wyrażasz zgodę na jego publikację na tej stronie, jak i twojego nicku- użytkownicy z kontem google.