Chleb na zakwasie, to najlepszy i zarazem najzdrowszy chleb, jaki można zjeść. Ponad 1,5 miesiąca temu wydałam swojego ebooka pt. "DOMOWE WYPIEKANIE", w którym podzieliłam się z Wami całą swoją wiedzą i doświadczeniem z wypieku chleba.
Z prowadzenia zakwasu.
Jak dokarmiać zakwas przed pieczeniem chleba? Jakich proporcji używać? Jak stworzyć zakwas? Jakich błędów unikać? Jak formować bochenki, wstępne kule, jak piec chleby i jak długo powinien w nich zachodzić proces fermentacji?
To kompendium wiedzy o chlebie na zakwasie.
E-book "Domowe Wypiekanie" został sprzedany w ponad 1000 egzemplarzy!
Stał się niewątpliwie hitem, a ilości zdjęć, jaką mi przesłaliście ze swoimi wypiekami przeszła moje najśmielsze oczekiwania.
Najbardziej cieszę, się kiedy piszecie mi, że już nie kupujecie chleba tylko pieczenie swój własny!
Jeśli jeszcze nie masz swojego egzemplarza to polecam!
E-book_DOMOWE WYPIEKANIE_ plus dodatek_
Znajdziesz w nim np. ten chleb pszenny na mące typ 750, ultra lekki i puszysty! Z idelnie puchatym miąższem, cieniutką chrupiącą skórką i smakiem, którego nie da się opisać!
Polecam gorąco!
wspaniały chleb!
OdpowiedzUsuń