marca 26, 2016

Faszerowane jajka z pstrągiem i chrzanem wasabi.





Faszerowane jajka! Bardzo kolorowe, aromatyczne i przepyszne! 
Spróbujcie zrobić je na mój sposób!

Życzę smacznego jajeczka!

;-)))





SKŁADNIKI:

- 6 jaj ugotowanych
- 1/4 kostki sera feta
- wędzony pstrąg tęczowy
- dymka
- natka pietruszki
 - 3 łyżki sosu tatarskiego
- łyżeczka chrzanu wasabi


Jajka gotujemy na twardo. Wyjmujemy żółtka mi mieszamy z w/w składnikami. Faszerujemy jajka, posypujemy obficie dymką!

Smacznego!









Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Cześć! Dziękuję, za komentarz. Bardzo mi miło, że tutaj zaglądasz.
Pamiętaj, że pozostawiając komentarz wyrażasz zgodę na jego publikację na tej stronie, jak i twojego nicku- użytkownicy z kontem google.

Copyright © 2017 SMYKWKUCHNI