lipca 18, 2015

Ciasteczka owsiane z masłem orzechowym!










Pyszne, kruche i z mąki owsianej, z dodatkiem obłędnie kremowego masła orzechowego z wiórkami kokosowymi! Pyszne, idealne na drugie śniadanie do kawy. 

Polecam!

Raz ciach i zrobione ;-))))











WYKONANIE:

- z podanych składników zagniatamy ciasto
- ciasto wałkujemy na grubość około 4 mm
- wycinamy ciasteczka
- pieczemy w nagrzanym piecu, około 18-22 minuty
- szybko, prosto i przyjemnie, a w dodatku bardzo smacznie! ;-)))






Smacznego!

Buźka!







5 komentarzy:

  1. Uwielbiam masło orzechowe, więc zjadłabym :)

    OdpowiedzUsuń
  2. Wyglądają bardzo apetycznie😍 Do jakiej temperatury nagrzać piekarnik?

    OdpowiedzUsuń

Cześć! Dziękuję, za komentarz. Bardzo mi miło, że tutaj zaglądasz.
Pamiętaj, że pozostawiając komentarz wyrażasz zgodę na jego publikację na tej stronie, jak i twojego nicku- użytkownicy z kontem google.

Copyright © 2017 SMYKWKUCHNI