PIECZONE SZPARAGI W PANIERCE Z SEZAMU
- 1 x pęczek szparagów
- 1/3 szkl sezamu
- 1 jajko
- sól, czosnek niedzwiedzi suszony, mielone suszone pomidory
- mielone migdały
Szparagom odetnij zdrewniałe końce, umyj, obtocz w jajku i przyprawach, następnie w panierce z zmielonych migdałów i sezamu.
Piecz w piecu przez 20 -25 minut, temp 200- 220 stopni C, grzanie dół- góra.
Uwzględnij grubość szparaga.
SOS DO SZPARAGÓW:
- dojrzałe awokado
- jogurt naturalny
- sok z cytryny
- sól
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz
Cześć! Dziękuję, za komentarz. Bardzo mi miło, że tutaj zaglądasz.
Pamiętaj, że pozostawiając komentarz wyrażasz zgodę na jego publikację na tej stronie, jak i twojego nicku- użytkownicy z kontem google.