marca 22, 2015

Pasta jajeczna z łososiem i suszonymi pomidorami!










Wielkanocne śniadanie wcale nie musi być nudne, a może tak zrobić coś innego?
Proponuje przepyszną pastę jajeczną z wędzonym łososiem i suszonymi pomidorami, z dodatkiem fety i świeżego oregano! Najlepiej smakuje na ciepłej i chrupiącej bagietce na zakwasie!


Dzień dobry!!!

;-)

Będzie pysznie!






SKŁADNIKI:

- 5 jaj ekologicznych
- 4 plastry łososia wędzonego
- 4-5 pomidorów suszonych (mogą być takie w oleju)
- ser feta (1/3 opakowania )
- świeże oregano
- ewentualnie 2 łyżki majonezu lub 2 łyżki śmietany
- pieprz

Wszystko kroimy w drobne kawałeczki, masę mieszamy ze sobą, doprawiamy. Odstawiamy do lodówki na minimum 15 minut.
Podajemy na gorącej bagietce~!


















2 komentarze:

  1. Smakowita pasta, świetnie wyglądają te kanapki :)
    www.brulionspadochroniarza.pl

    OdpowiedzUsuń

Cześć! Dziękuję, za komentarz. Bardzo mi miło, że tutaj zaglądasz.
Pamiętaj, że pozostawiając komentarz wyrażasz zgodę na jego publikację na tej stronie, jak i twojego nicku- użytkownicy z kontem google.

Copyright © 2017 SMYKWKUCHNI