listopada 15, 2016

Co zrobić z czerstwym pieczywem?



Co zrobić z czerstwym pieczywem?


Pomysł na czerstwe pieczywo- najsmaczniejsza zapiekanka, smakuje jak pyszne ciasto. Jest aromatyczne, słodkie, ma dużo cennych składników odżywczych i jest przepyszne!
Każdy z nas czasami zastanawia się co zrobić z bułkami czy bagietką, czy też chlebem, który pozostał i nikt już go nie chce jeść, bo w domu jest już świeżę i chrupiące pieczywo. Ten przepis to idealna odpowiedź i pyszna propozycja, sprawdzi się w roli deseru po obiedzie, czasami może zastąpić obiad, możecie ją przygotować na podwieczorek. Jest to też niesamowita bomba energetyczna na śniadanie. W swoim składzie ma miód, cynamon, płatki migdałowe i kwaskowate jabłka. Przygotowanie zajmie Wam jakieś 10 do 15 minut i tyle. Potem pieczemy i zajadamy! 
Sprawdźcie sami!




Czerstwe pieczywo pomysł na zapiekankę






Życzę smacznego i koniecznie dajcie znać czy Wam smakowało  ;-)))

A Wy macie swoje pomysły na czerstwe pieczywo?




2 komentarze:

  1. Hej, czy da się jakoś w tym przepisie pominąć jajka? :)

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. jeśli nie możesz jeść jajek to ja bym zastąpiła je bardzo dojrzałym bananem, masę bym zmiksowała i takiej użyła.

      Usuń

Cześć! Dziękuję, za komentarz. Bardzo mi miło, że tutaj zaglądasz.
Pamiętaj, że pozostawiając komentarz wyrażasz zgodę na jego publikację na tej stronie, jak i twojego nicku- użytkownicy z kontem google.

Copyright © 2017 SMYKWKUCHNI