kwietnia 25, 2015

Fasolka z migdałami!



Obiad w lżejszej wersji!



Składniki:

- 3 garście fasolki szparagowej
- 1 łyżeczka masła
- 10 migdałów
- łyżka płaska płatków owsianych
- sól




Fasolkę gotujemy al dente, posypujemy uprażonymi migdałami i zrumienionymi na suchej patelni płatkami owsianymi, polewamy klarowanym masłem. Solimy.

Smacznego!



2 komentarze:

  1. Nigdy nie jadłam fasolki z migdałami, ciekawe połączenie :)
    www.brulionspadochroniarza.pl

    OdpowiedzUsuń

Witam! Dziękuję za odwiedziny! Jeśli chcesz poznać mnie bliżej, śledź mój profil na Instagramie lub Facebooku. Będziesz, zawsze na bieżąco, a mi będzie miło, Cię poznać ;-) Do zobaczenia!

INSTAGRAM 34 000 obserwatorów

Copyright © 2017 SMYKWKUCHNI